Simula in the media

Det er ikke tilstrekkelig at et IT-prosjekt leveres til avtalt tid, kostnad og med spesifisert funksjonalitet.
Simula Research Laboratory
Effektiv velferd
Ingen bransje slipper unna digitaliseringen, Vi har vært igjennom endringer før, men denne er større, og det kommer til å bli brutalt,
Simula Research Laboratory
Aftenposten - Login
Exaskala-maskiner ved Simula Forskningsrådet deler tirsdag ut en milliard kroner til forskningsanlegg, laboratorier, utstyr og databaser. 19 prosjekter med betydning for næringsliv, helse, klima og fornybar energi har sluppet gjennom nåløyet.
Simula
Digi.no
Simulas test av norske mobilnett viser at Telia-nettet for første gang er marginalt mer stabilt enn Telenors. Telenor har færrest pakketap.
Simulas
Digi.no
Langtidsplan. Direktør Kyrre Lekve i Simula ønsker seg fire-fem nye nasjonale forskningslaboratorier, og han tror at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er på glid.
Simula
Khrono
Det er store fordeler med å kunne teste og skreddersy behandling av hjertesykdom uten å gjøre det på selve hjertet. Nå har Gabriel Balaban utviklet en matematisk modell som oppfører seg som originalen.
Simula
ABC Nyheter
Terskelen for å sende inn søknader til Norges forskningsråd bør heves. Det kan øke kvaliteten på søknadene og frigjøre forskningsressurser. Vi er jo søkende mennesker, sa en kollega en gang.
Simula
Aftenposten - Login
Fremtiden krever moderne, integrerte læresteder som alle driver med både forskning, utdanning og formidling, skriver Arbeiderpartiets Marianne Aasen og Simulas Kyrre Lekve.
Simulas
Forskerforum
HVA ANDRE MENER: 21. mars er det 102 år siden Frederick Winslow Taylor døde. Han var ingen populær mann i sin samtid og er det vel heller ikke i dag. I så måte er det kanskje ikke så farlig å være to år for sent ute til en 100 års-markering.
Simula Research Laboratory
Computerworld Norge
Lederen for Lysne II-utvalget, Olav Lysne, mener at et digitalt grenseforsvar er uunngåelig.
Simula Research Laboratory, Simula
Computerworld Norge
Simula skulle være kjernen i visjonen om et it- og kunnskaps-senter på Fornebu. 17 år senere er Simula alene om å drive forskning på området. - IT Fornebu var aldri mer enn et eiendoms-prosjekt, mener Simula-sjef Aslak Tveito.
Simula
Budstikka
Forskningslaboratoriet Simula kan skryte av at PhD-kandidat nummer hundre blir uteksaminert. Og det skjer i morgen fredag. Øyvind Evju blir Simulas PhD-kandidat nummer 100. Øyvind Evju blir PhD-kandidat nummer 100 uteksaminert fra Simula.
Simula, Simulas
Elektronikk