Simula in the media

Langtidsplan. Direktør Kyrre Lekve i Simula ønsker seg fire-fem nye nasjonale forskningslaboratorier, og han tror at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er på glid.
Simula
Khrono
Det er store fordeler med å kunne teste og skreddersy behandling av hjertesykdom uten å gjøre det på selve hjertet. Nå har Gabriel Balaban utviklet en matematisk modell som oppfører seg som originalen.
Simula
ABC Nyheter
Terskelen for å sende inn søknader til Norges forskningsråd bør heves. Det kan øke kvaliteten på søknadene og frigjøre forskningsressurser. Vi er jo søkende mennesker, sa en kollega en gang.
Simula
Aftenposten - Login
Fremtiden krever moderne, integrerte læresteder som alle driver med både forskning, utdanning og formidling, skriver Arbeiderpartiets Marianne Aasen og Simulas Kyrre Lekve.
Simulas
Forskerforum
HVA ANDRE MENER: 21. mars er det 102 år siden Frederick Winslow Taylor døde. Han var ingen populær mann i sin samtid og er det vel heller ikke i dag. I så måte er det kanskje ikke så farlig å være to år for sent ute til en 100 års-markering.
Simula Research Laboratory
Computerworld Norge
Lederen for Lysne II-utvalget, Olav Lysne, mener at et digitalt grenseforsvar er uunngåelig.
Simula Research Laboratory, Simula
Computerworld Norge
Simula skulle være kjernen i visjonen om et it- og kunnskaps-senter på Fornebu. 17 år senere er Simula alene om å drive forskning på området. - IT Fornebu var aldri mer enn et eiendoms-prosjekt, mener Simula-sjef Aslak Tveito.
Simula
Budstikka
Forskningslaboratoriet Simula kan skryte av at PhD-kandidat nummer hundre blir uteksaminert. Og det skjer i morgen fredag. Øyvind Evju blir Simulas PhD-kandidat nummer 100. Øyvind Evju blir PhD-kandidat nummer 100 uteksaminert fra Simula.
Simula, Simulas
Elektronikk
Krav om faktasjekk må også gjelde professorer og akademikere som hevder at norske universiteter er truet av økt markedsretting Dag O. Hessen advarer om at universitetenes rolle som motvekt i et post-fakta samfunn er truet av at de blir
Simula Research Laboratory
Aftenposten - Login
Teknologileder og investor Silvija Seres (46) advarer norske bedrifter som ikke er forberedt på de teknologiske endringene vi står midt oppe i. - De som føler seg trygge i sin suksessarroganse, følger simpelthen ikke med, sier Silvija Seres,
Simula
Dn.no
Digitalisering. HiOAs utdanningskraft og Simulas forskningskvalitet vil sammen besvare en av Osloregionens store arbeidskraftsutfordringer og skape et sterkere kunnskapsgrunnlag for Osloregionen,
Simulas, Simula
Khrono
Mandag 10. oktober døde professor Hans Petter Langtangen, 54 år gammel. Hans Petter vokste opp på Ris i Oslo og har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo (UiO).
Simulasenteret
Aftenposten - Login